Urządzenia i Akcesoria
Seppioline al vino bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
½ spicchio di aglio
-
1 peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)
-
3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
30 g olio extravergine di oliva
-
50 g di vino bianco
-
800 g di seppioline fresche, pulite
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
28.1 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Detto, fatto!
20 Przepisów
Włochy
Włochy