Urządzenia i Akcesoria
Batido de pêssego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
800 g
Składniki
-
pêssego cortado em pedaços, previamente congelado250 g
-
120 g iogurte naturaliogurte natural açucarado120 g
-
laranja descascada, s/ parte branca250 g
-
sumo de laranja250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
7.2 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
209.6 kJ /
50.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Agosto com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia