Urządzenia i Akcesoria
Trauben-Käse-Salat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Schalotte halbiert1
-
Balsamico, hell50 g
-
Öl70 g
-
Senf½ TL
-
Zucker2 TL
-
Pfeffer3 - 4 Prisen
-
Salz1 TL
-
Walnusshälften100 g
-
Emmentaler in Stücken (ca. 2 cm)300 g
-
Gouda in Stücken200 g
-
Trauben, hell, kernlos halbiert200 g
-
Trauben, rot, kernlos halbiert200 g
-
Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
2491 kJ /
595 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy