筊白筍炒肉絲
TM5 TM6

筊白筍炒肉絲

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮、切條
  • 100 克 豬里肌肉 ,切條
  • 250 克 筊白筍 ,切條
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
514 kJ / 122 kcal
Białko
11.86 g
Węglowodany
9.87 g
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.475 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r57713