Mantequilla de ajo y echalote
TM6 TM5

Mantequilla de ajo y echalote

3.0 (12 ocen)

Składniki

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 5 g de sal fina
  • 4 dientes de ajo, pelados
  • 20 g de echalot, pelados

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
4263 kJ / 1015 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
67 g
Tłuszcz nasycony
60 g
Błonnik
0 g
Sód
2530 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r576634