Wersje kompatybilne
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada de col
- 400 g de col blanca, en trozos (3 cm)
- 100 g de mayonesa
- 75 g de nueces, troceadas
Pulled pork con salsa bbq
- 150 g de manzana verde, en cuartos y sin semillas
- 40 g de aceite vegetal
- 30 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 30 g de vinagre de vino tinto
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 100 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 2 de echalot, en mitades
- 750 g de caldo de pollo
- 100 g de puré de tomate
- 80 g de azúcar mascabado
- 70 g de mostaza Dijon
- 20 g de paprika, ahumada y molida
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 800 g de pierna de cerdo sin hueso, en trozos
Para servir
- 6 panes para hamburguesa, en mitades y tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3478 kJ / 830 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 1284 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r576621