Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
TM6 TM5

Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 750 - 800 g de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
  • du sel
  • 4 pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
  • poivre moulu
  • 3 c. à soupe de graines de nigelle, et 1 c. à café

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1334 kJ / 318 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r576543