Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porcji
Składniki
-
500 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
-
1075 g wody
-
2 łyżki oleju
-
1 - 1 ¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
338 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.7 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
49.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska