Urządzenia i Akcesoria
Risotto agli asparagi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
30 g di cipolla a listarelle
-
200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
-
40 g di vino bianco secco
-
330 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
½ dado per brodo vegetale
-
10 g di burro
-
Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.5 g
Kalorie
1857 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un amore di ricette
67 Przepisów
Włochy
Włochy