Urządzenia i Akcesoria
Zucchini-Frischkäse-Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Zucchini halbiert, in Scheiben (5 mm)400 g
-
Wasser30 g
-
Speisestärke15 g
-
Frischkäse (z. B. Buko India), siehe Tipp200 g
-
Milch300 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Curry½ - 1 TL
-
Paprika rosenscharf1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1253 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
11 g