Urządzenia i Akcesoria
Holandská omáčka s červenou paprikou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
280 gramů
Składniki
-
100 gramů pečené červené papriky, konzervované
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
20 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
-
10 gramů vody
-
2 špetky pálivé omáčky, Tabasco® (opcjonalnie)
-
130 gramů másla
-
1 čajová lžička papriky, mleté1 čajová lžička papriky, mleté, sladké, uzené
-
4 žloutky
-
1 čajová lžička soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
848.1 mg
Białko
4 g
Kalorie
1985.7 kJ /
474.6 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
26.8 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zahušťování na TM6
8 Przepisów
Czechy
Czechy