Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Capa de menta
- 200 g de azúcar glas (y un poco más para espolvorear)
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 20 g de leche evaporada
- ½ cucharadita de jarabe de menta (alimentario)
- 3 - 4 gotas de colorante alimentario verde
- 24 galletas digestive finas con cobertura de chocolate negro
Cobertura de chocolate
- 300 g de chocolate negro (85% de cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 726 kJ / 173 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 62.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r566748