Urządzenia i Akcesoria
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Öl30 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)40 g
-
300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)Hähnchenbrustfilet, ohne Haut in Würfeln (2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
71 mg
Białko
34 g
Kalorie
1318 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy