葱爆羊肉(TM6版)
TM6

葱爆羊肉(TM6版)

4.2 (37 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 300 克 羊肉 ,切0.3厘米片
  • 150 克 大葱 ,切斜段,约3-4厘米长
  • 5 克 料酒
  • 5 克 生抽
  • 5 克 老抽
  • 5 克 麻油
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1167.3 kJ / 279 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
19.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
1.1 g
Sód
478.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r562525