Urządzenia i Akcesoria
Putenfleischstreifen anbraten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Öl20 g
-
20 g Zwiebel, in SpaltenKnoblauchzehe1
-
250 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupftPutenschnitzel in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Sód
584 mg
Białko
36 g
Kalorie
1095 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy