Rindfleischstreifen anbraten
TM6

Rindfleischstreifen anbraten

3.0 (35 ocen)

Składniki

  • 20 g Öl
  • 1 Knoblauchzehe
    lub 20 g Zwiebel, in Spalten
  • 250 g Rindergeschnetzeltes (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
2118 kJ / 507 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
0.2 g
Sód
120 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r562189