Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g carne de vitela
- 50 g peito de frango
- 50 g lombo de pescada
- 800 g legumes variados (cenoura, nabo, batata, feijão-verde, curgete, etc.) cortados em pedaços
- 450 g água
- ½ c. chá de sal (opcjonalnie)
- 30 g azeite
- Wartości odżywcze
- na 100 grama
- Kalorie
- 595.7 kJ / 142.4 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 69.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r55890