Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pechuga de pavo, sin piel ni hueso abierta en un filete fino (aprox. 900 g)
- ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de jamón cocido en láminas finas
- 1 manzana pelada y en lonchas (aprox. 200 g)
- 140 g de lonchas de queso de sándwich
- 70 g de pasas
- 70 g de ciruelas pasas sin hueso
- 50 g de nueces peladas
- 150 g de beicon en lonchas para cerrar (opcional)
Cebolla caramelizada
- 700 g de cebolla cortada en cuartos
- 70 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de caramelo líquido
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2395 kJ / 576 kcal
- Białko
- 46.77 g
- Węglowodany
- 20.08 g
- Tłuszcz
- 34.26 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r55724