Salsa vizcaína
TM6 TM5 TM31

Salsa vizcaína

4.5 (40 ocen)

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 300 g de cebolla roja en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
  • 100 g de agua

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
5624 kJ / 1344.2 kcal
Białko
36.1 g
Węglowodany
59.1 g
Tłuszcz
109.5 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Błonnik
8.6 g
Sód
2722 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r55666