Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignons frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de bacon en lamelles
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau chaude
- 300 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
-
400
g de pâtes sèches de sarrasin
lub 400 g de pâtes sèches, type farfalle - le sel
- le poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3114.8 kJ / 744.5 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 81.7 g
- Tłuszcz
- 38.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 223.3 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r555359