Urządzenia i Akcesoria
Cuisson de l'épeautre complet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
200 - 400 g de graines d'épeautre (voir "Conseil(s)")
-
10 - 20 g d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
-
400 - 800 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Francja
Francja