Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
TM6 TM5

Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

4.4 (36 ocen)

Składniki

  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 tbsp curry powder
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ½ oz ginger, minced
  • 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
  • ½ tsp salt, to taste
  • 24 oz vegetable stock
  • pumpkin seeds, toasted, to serve
  • pomegranate arils/seeds, to serve
  • crème fraîche, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
481 kJ / 115 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
3 g
Sód
470 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r554323