Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.0 (11 ocen)

Składniki

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz water
  • 3 ½ oz fresh portobello mushrooms, roughly cut into pieces
  • 1 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
  • 2 oz shallots, halved
  • 4 oz dry white wine
  • 7 oz chicken broth
  • 4 ½ oz light whipping cream
  • 1 oz all-purpose flour
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 oz
Kalorie
207.3 kJ / 49.6 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
2.7 g
Tłuszcz
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
0.3 g
Sód
85 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r554075