Tarte fine aux rougets
TM6 TM5

Tarte fine aux rougets

4.3 (11 ocen)

Składniki

  • 200 g de pâte feuilletée maison
  • 100 g d'olives noires dénoyautées
  • 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g d'oignons, coupés en deux
  • 8 filets de rouget, avec la peau

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1229.1 kJ / 295.9 kcal
Białko
11.8 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
22.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
1.4 g
Sód
455.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r553743