Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stampini
- qualche burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 100 g di mandorle con la pelle
- 120 g di cioccolato fondente (64% cacao), a pezzi (2 cm)
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (1 cm)
- 3 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
¼
cucchiaino di vaniglia in polvere
lub pasta di vaniglia - 3 albumi d'uovo
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1816 kJ / 436 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r553724