Urządzenia i Akcesoria
Roastbeef Sottovuoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
10 g di burro
-
500 g di scamone pezzo intero
-
4 foglie di salvia fresca lavate
-
2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Białko
109.2 g
Kalorie
2498 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy