Urządzenia i Akcesoria
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
1 dose di pasta sfoglia pronta
-
80 g di gherigli di noci
-
270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
-
250 g di Gorgonzola a pezzi
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
1 uovo
-
2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
45.9 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il carrello di ottobre
23 Przepisy
Włochy
Włochy