Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g kurutulmuş turna yemişi
- 20 g antep fıstığı, tuzsuz, soyulmuş
- 500 g üzüm suyu, beyaz
- 30 g şeker
- 40 g portakal suyu
- 2 tutam toz tarçın
- 2 karanfil
- 350 g beyaz şarap
- 25 g portakal likörü, hepsi
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 748 kJ / 179 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r551658