Urządzenia i Akcesoria
Parmesan Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed (1 cm)45 g
-
onion quartered85 g
-
unsalted butter cold, cubed (1 cm), divided45 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)285 g
-
dry white wine (optional - If you don't want to use wine)60 g
-
water700 g
-
1 heaping tsp stock paste, vegetable or beefstock cube vegetable or beef1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679 mg
Białko
9 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60 g