蔥燒雞腿
TM6

蔥燒雞腿

4.5 (53 oceny)

Składniki

  • 350 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
  • 2 茶匙 醬油
  • 2 茶匙 米酒
  • 90 克 蔥
  • 10 克 油
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 味醂
  • 1 大匙 醬油膏
  • 100 克 水
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 1 小撮 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
746.3 kJ / 178.5 kcal
Białko
17.4 g
Węglowodany
4.8 g
Tłuszcz
9.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
0.8 g
Sód
400.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r549121