Mousse ai frutti rossi
TM5 TM6

Mousse ai frutti rossi

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    lub 300 g di frutti rossi congelati (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
    lub 250 g di ricotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • foglioline di menta fresca per decorare

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1880 kJ / 449.3 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
43.5 g
Tłuszcz
29.8 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Błonnik
1.2 g
Sód
172.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r54836