Urządzenia i Akcesoria
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
821.1 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
3133.3 kJ /
746 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
44.7 g