Urządzenia i Akcesoria
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.3 mg
Białko
60.9 g
Kalorie
1476 kJ /
351.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
7.1 g