Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
TM6

Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons

4.8 (102 oceny)

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de poivron rouge, coupé en morceaux (2 cm)
  • 170 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
1166 kJ / 278 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
7.1 g
Sód
9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r545352