Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
TM6

Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
  • 20 g d'huile végétale
  • 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
    lub 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
1031 kJ / 246 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.8 g
Sód
20 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r545163