Shui zhu niu rou (chilli beef)
TM6 TM5

Shui zhu niu rou (chilli beef)

3.3 (20 ocen)

Składniki

  • 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 20 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves, cut into thin slices
  • 2 dried red chillies
  • 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
  • 20 g red chilli oil (see Tips)
  • 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
  • 700 - 900 g water
  • 1 tsp dark soy sauce
  • ½ tsp white sugar
  • ½ tsp salt
  • 100 g sweet potato noodles (see Tips)
  • 300 g beef fillet, cut into thin slices
  • 100 g fresh bean sprouts
  • fresh coriander, for garnishing

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
5382 kJ / 1281.4 kcal
Białko
75.6 g
Węglowodany
109.8 g
Tłuszcz
57.8 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
10.6 g
Sód
1970.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542634