Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
TM6 TM5 TM31

Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)

3.4 (21 ocen)

Składniki

  • 180 g sweet potato noodles (see Tips)
  • hot water, for soaking
  • 1 garlic clove
  • 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 fresh shiitake mushrooms
  • 50 g pork fillet, cut into pieces
  • 1 tsp vegetable oil
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp white sugar
  • 60 g water
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
3596 kJ / 856.2 kcal
Białko
17.4 g
Węglowodany
177.7 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
2.7 g
Sód
3619.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r542633