Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 450 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 200 - 300 g de jus de fruit (pomme, orange, raisin, ananas ou canneberge par ex.)
- 50 g de glaçons
- 20 - 30 g de jus de citron
- 3 c. à soupe de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
-
Basiques - Boissons chaudes et froides 11 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r54205