Rissoler lardons et oignons
TM6

Rissoler lardons et oignons

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 15 g d'huile végétale
    lub 15 g d'huile d'olive
  • 150 g de lardons
    lub 150 g de lardons fumés
  • 150 g d'oignon jaune, coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles

Wartości odżywcze
na 300 g
Kalorie
3406 kJ / 814.1 kcal
Białko
20.6 g
Węglowodany
15.9 g
Tłuszcz
74.7 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Błonnik
2.6 g
Sód
999 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r541943