Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
20 g cebuli1 ząbek czosnku
-
250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
120.3 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
1006.8 kJ /
240.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
0.5 g