Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
275 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
20 g cebuli1 ząbek czosnku
-
250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 275 g
Sód
240.5 mg
Białko
48.2 g
Kalorie
1991 kJ /
475.9 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska