
Urządzenia i Akcesoria
Tatar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
5 porcji
Składniki
-
400 g polędwicy wołowej pokrojonej na 3 cm kawałki
-
250 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
250 g ogórków kiszonych przekrojonych na pół
-
70 g oleju
-
1 łyżeczka soli
-
1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
-
1 łyżeczka lubczyku, świeżego
-
1 łyżeczka musztardy
-
2 łyżeczki sosu Worcestershire
-
5 żółtek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
306.8 kcal /
1284.6 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
5.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
914.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY NA POWITANIE
19 Przepisów
Polska
Polska