Thai red curry paste
TM6 TM5 TM31

Thai red curry paste

4.7 (28 ocen)

Składniki

  • water, to cover
  • 5 dried red chillies, deseeded if preferred
  • 5 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 garlic cloves
  • 3 makrut lime leaves
  • 3 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
  • 2 eschalots
  • 70 g fish sauce
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tsp ground coriander
  • 20 g peanut oil

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
2709.5 kJ / 647.6 kcal
Białko
20.7 g
Węglowodany
101.4 g
Tłuszcz
25.4 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
17.5 g
Sód
10221.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r539718