Urządzenia i Akcesoria
Velouté de lentilles vertes à la feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
100 g d'oignon coupé en deux
-
125 g de mâche
-
20 g d'huile d'olive
-
1100 g d'eau
-
1 cube de bouillon de légumes
-
200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
-
100 g de feta coupée en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
830.3 kJ /
197.5 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja