Urządzenia i Akcesoria
Ingwerdip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben15 g
-
Minze abgezupft3 Stängel
-
Salz5 g
-
Pfeffer1 Msp.
-
brauner Zucker5 g
-
Limettensaft10 g
-
Joghurt, 1,5% Fett250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
166 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy