Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 œuf
- 130 g de cassonade
- 100 g de purée d'amande
- 20 g de beurre mou
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 397.2 kJ / 94.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 42.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r537858