Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt met appel en bosbessen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
8 porties
Składniki
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
120 g Griekse yoghurt, met volle melkvolle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
65.1 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
844.6 kJ /
201.6 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
24.8 g