Farfalle con gorgonzola y pera
TM6 TM5 TM31

Farfalle con gorgonzola y pera

3.1 (199 ocen)

Składniki

  • 300 g de pasta corta seca tipo pajaritas o farfalle
  • 150 g de queso gorgonzola en trozos
  • 2 peras de agua con piel y sin semillas, en dados de 1 cm
  • 150 g de vino blanco
  • 650 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 5 - 6 nueces peladas partidas en trozos

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1242 kJ / 297 kcal
Białko
10.8 g
Węglowodany
38.6 g
Tłuszcz
11.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
3.5 g
Sód
643.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r537211