Urządzenia i Akcesoria
Dresink s vejci a bylinkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
1 vejce uvařené na tvrdo
-
4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých (kudrnka, petrželka, řeřicha)
-
100 gramů bílého jogurtu
-
10 gramů olivového oleje
-
100 gramů majonézy
-
1 čajová lžička cukru
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
3 g
Kalorie
1085 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy