Urządzenia i Akcesoria
Ginger beef and sugar snap peas with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
Ginger beef marinade
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled and cut into slices15 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
beef rump steak cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)200 g
-
cornflour2 tsp
-
honey15 g
-
teriyaki sauce70 g
-
sesame oil20 g
-
sake20 g
-
lime juice15 g
Rice
-
short-grain white rice180 g
-
water1000 g
-
salt plus extra to season1 tsp
Ginger beef and sugar snap peas
-
sesame oil10 g
-
sugar snap peas trimmed250 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (5 mm)6
-
toasted sesame seeds for garnishing1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2426.8 mg
Białko
36.1 g
Kalorie
3270.9 kJ /
778.8 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
107.4 g